Toiveidesi mukaiset WC- ja kylpyhuoneryhmät Kainuussa

Kysy lisää!

Kainu Keittiöt myy ja asentaa tarkasti kotisi mittojen mukaan valmistetut laadukkaat WC- ja kylpyhuoneryhmät kaikkialla Kainuussa. Ota yhteyttä ja kutsu meidät kotikäynnille, kun haluat uusia WC- ja kylpyhuonetilojesi kalusteet!

Kosteuden kestävää laatua mittojen mukaan

Myymme kotimaiset AINA-kylpyhuonekalusteet, jotka ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja sopivat täydellisesti niin isoihin kuin pieniinkin tiloihin. Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivat kylpyhuoneryhmät ja valmistamme ne toivomiesi mittojen mukaan. 


Täysin kotimaisissa AINA-kylpyhuonekalusteissa käytetään vain parhaita materiaaleja ja mekanismeja. Tuotteiden tekninen laatu on jatkuvan laaduntarkkailun ansiosta markkinoiden paras.

AINA-kalusteet ovat laatunsa lisäksi myös järkevän hintaisia. 


Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista. Voit myös tutustua mallistoon AINAn verkkosivuilla.

AINA-kylpyhuonekalusteet

Tunnelmaa makusi mukaan

Voit luoda tunnelmaa kylpyhuoneeseen erilaisilla väreillä tai pinnoilla. Kylpyhuonekalusteiden värivalikoimamme on laaja: useimmat märkätiloihin soveltuvat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useilla laminaattikuoseilla.

Kokeile vaikkapa rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luontoa ja puuta saadaan puolestaan tuotua tyylikkäästi esille laminaatti- sekä aidoilla puuviiluovilla. Puumainen laminaattipinta tuo tilaan pehmeyttä, kun taas modernit ovipinnat sopivat uniikkia tyyliä etsivälle. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Palvelua juuri niin kuin sinä tarvitset

Kun pohdit kodin kiintokalusteiden hankintaa, ammattilaisemme ovat halutessasi apunasi. Ammattitaitoiset suunnittelijamme kuuntelevat toiveitasi ja valmistelevat suunnitelman, jossa huomioidaan tila, kalusteiden käytettävyys ja sisustukselliset toiveet. Suunnitelma sisältää myös kustannuslaskelman. 


Voimme sopia tapaamisen kotiisi tai yrityksemme tiloihin. Kotikäyntejä teemme kaikkialla Kainuussa, niin Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Puolangalla, Paltamossa, Kajaanissa, Ristijärvellä kuin Vaalassakin.

Kotonasi käydessään suunnittelijamme voi auttaa mittaamaan tilat, joihin uudet kalusteet halutaan, sekä kartoittamaan nykyisten kiintokalusteidesi kunnon siltä varalta, että niitä voisi hyödyntää WC- ja kylpyhuonetilojen uusimisessa.


Halutessasi hoidamme myös kiintokalusteiden asennuksen paikalleen. Meidän tavoitteemme on, että kotisi remontoiminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Varaa jo tänään maksuton suunnittelu ammattilaiselta!

Katso yhteystietomme täältä