Kalevankatu 2, 87100 Kajaani

Avoinna TI ja TO 10-17 tai sop.mukaan.

Aikaa ja rahaa säästävät keittiön ovenvaihto -remontit Kainuussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kainu Keittiöt toteuttaa keittiökalusteiden ovien ja tasojen vaihdot Kainuussa. Pintaremontin teettäminen meillä kannattaa, sillä meillä remontit valmistuvat nopeasti ja edulliseen hintaan. Säästät jopa puolet täydellisen keittiöremontin kustannuksista!

Uusi keittiö nopeasti

Keittiön pintaremontti on loistava ratkaisu, kun haluat nopeasti uuden upea keittiön! Pintaremontissa uusimme ovet, vetimet ja saranat, usein myös pöytätasot ja laatikostot. Keittiösi saa täysin uuden ilmeen ilman suuria purku- ja muutostöitä. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa!


Keittiön pintaremontissa tarvittavat ovet, muut kalusteet ja osat voit valita kotimaisen AINA-keittiöiden laadukkaasta ja silti hinnaltaan järkevästä valikoimasta. Kaikki tuotteet valmistetaan juuri sinun keittiösi mitoilla, ja ne sopivat millintarkasti paikoilleen. AINA-keittiöiden valmistusajat ovat markkinoiden nopeimpia. Saat uudet kalusteesi muutamassa viikossa – laadusta ja huolellisesta toteutuksesta tinkimättä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Keittiön pintaremontti avaimet käteen -palveluna

Meidän tavoitteemme on tehdä keittiöremontistasi mahdollisimman helppo ja onnistunut. Hoidamme kaiken suunnittelusta ja mittauksesta asennukseen saakka, aina siinä laajuudessa kuin sinä haluat.

Käymme halutessasi ilmaisella suunnittelukäynnillä, jonka avulla saat huolella mietityn ratkaisun ja tarkan kustannuslaskelman keittiötäsi varten. Kun valitset myös asennuksen, pääset nauttimaan uudistetusta keittiöstäsi usein jo asennuspäivän päätteeksi! 


Palvelemme asiakkaita koko Kainuun alueella: Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Puolangalla, Paltamossa, Kajaanissa, Ristijärvellä ja Vaalassa.
Soita tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Meidän avullamme saat remonttisi nopeasti käyntiin.

Katso yhteystietomme täältä!

Rahoitus myös pintaremontille!

Kätevä OP-Yritysrahoituksen rahoitus on käytettävissäsi myös silloin, kun teen keittiön pintaremontin. Voit hakea rahoituspäätöksen jo ennakkoon, vaikka remontin tarkka loppusumma ei olisikaan vielä selvillä. Vaihtoehtoisesti katsomme rahoituksen kuntoon kotikäynnin yhteydessä. 

Hae rahoitusta jo ennakkoon