Keittiöremontit Kainuussa – helposti mutta laadusta tinkimättä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kainu Keittiöt toteuttaa keittiöremontit ammattitaidolla Kainuussa. Saat meiltä korkealaatuiset ja kauniit AINA-keittiöt, halutessasi myös paikalleen asennettuna. Tulemme myös mielellämme ilmaiselle kartoituskäynnille kotiisi.

Unelmiesi keittiö helposti

Keittiö on kodin sydän – paikka, jossa vietetään paljon aikaa. Minkälaisesta keittiöstä sinä haaveilet? Anna meidän auttaa sinua keittiöremontissa, niin saat juuri toiveidesi mukaisen keittiön. Kokeneet asiantuntijamme löytävät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut. 


Koko keittiön remontointi on yksi isoimmista ja arvokkaimmista kodin remonteista, joten se on syytä suunnitella ja toteuttaa huolella. Meiltä löytyy apu moneen asiaan, kuten keittiöremontin budjetin laatimiseen ja kukkarollesi sopivien valintojen tekemiseen.

Meidän tavoitteemme on tehdä keittiöremontistasi mahdollisimman helppo sinulle – suunnittelusta toteutukseen. Autamme halutessasi niin suunnittelussa, mittauksissa, sopivien tuotteiden tilauksissa kuin keittiön asennuksessakin. Saat meiltä uuden, upean keittiön vaikka avaimet käteen -periaatteella, alusta loppuun toteutettuna.


Ota yhteyttä, niin käydään asioita läpi ja sovitaan ilmainen suunnittelukäynti kotiisi. Palvelemme asiakkaita koko Kainuun alueella, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Puolangalla, Paltamossa, Kajaanissa, Ristijärvellä ja Vaalassa.

Katso yhteystietomme täältä

Keittiö, joka kestää!

Edustamme korkealaatuisia ja kestäviä AINA-keittiöitä, jotka valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella Suomessa, kotimaisella ammattitaidolla. Mistään ei ole tingitty, vaan kalusteissa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja mekanismeja. 


AINA-tuotteiden korkea laatu perustuu niiden valmistuksessa käytettyihin uusimpiin teknisiin menetelmiin, korkealaatuisiin materiaaleihin sekä jatkuvaan laadun tarkkailuun. Tarjoamme kalusteiden liikkuville osille 25 vuoden, tasoille ja rungoille 10 vuoden, sekä ovillemme 5 vuoden takuun. Voimme luvata, että hinta ja laatu kohtaavat meillä varmasti!

Sinun toiveidesi mukaan

AINA-keittiöiden mallisto koostuu moderneista uutuuksista, mutta myös ajattomista klassikoista. Voimme toteuttaa todella laajan skaalan eri tyylejä omien persoonallisten mieltymystesi mukaan. Jo pelkästään värimaailmassa on valtavasti valittavaa: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä! Millaisen keittiön sinä haluat? Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi.


Kotikäyntimme yhteydessä pääset tutustumaan valikoimamme ovimalleihin, väreihin ja muuhun materiaaliin. Voit tutustua mallistoon myös AINA-myymälässämme Kajaanissa tai esittelypisteessämme Sotkamossa. Käytämme apunamme piirto-ohjelmaa, jonka avulla näet hyvin aidontuntuisen kuvan uudesta keittiöstäsi tietokoneen ruudulla.

Suunnitelman ohessa saat meiltä toimitusajat, kustannuslaskelman ja tarvittaessa myös laskelman rahoituksen kuukausieristä. 


Valikoimastamme löytyvät myös DreamLed-valaistusratkaisut sekä useiden laatumerkkien, kuten Siemens, Bosch, Smeg ja Gramin kodinkoneet.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinun toiveidesi mukainen keittiökokonaisuus!

Ota yhteyttä