Kaluste- ja keittiöasennukset ammattitaidolla Kainuussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kainu Keittiöt tekee keittiöasennukset, kalusteasennukset ja laajemmat kodin remontit kaikkialla Kainuun alueella. Palvelemme vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella. Meidän tehtävämme on tehdä remontistasi sinulle helppoa.

Avaimet käteen -palvelua

Kun tilaat meiltä mitä tahansa kiintokalusteita, saat halutessasi myös kätevän asennuspalvelun. Saat keittiön kaapistot, kylpyhuoneryhmät tai esimerkiksi eteisen liukuovet meiltä avaimet -käteen periaatteella. Hoidamme kaiken suunnittelusta ja mittauksista viimeistelyyn saakka.

Asentajillamme on vuosien työkokemus kalusteasennuksista, joten voit olla varma, että kalusteesi asennetaan aina oikein. Kalusteillamme ja asennuksillamme on myös takuu. Olemme siis tukenasi, mikäli ongelmia sattuisi ilmenemään. 


Kodin uusiminen ei voisi olla tämän helpompaa ja turvallisempaa. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme jo tänään!

Myös laajemmat remontit onnistuvat!

Saat meiltä tarvittaessa myös pintaremontteja ja kalusteasennuksia laajemmat remonttityöt. Meiltä saat esimerkiksi kokonaisvaltaiset keittiöremontit kalusteineen, valaisinratkaisuineen ja kodinkoneineen. Valikoimastamme löytyy AINA-kalusteiden lisäksi muun muassa DreamLed-valaistusratkaisut sekä useiden laatumerkkien kodinkoneet. Tarvittaessa hoidamme myös sähkö- ja putkimiehet paikalle.

Kysy lisää remonttipalveluistamme, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua. Tulemme halutessasi maksuttomalle kotikäynnille, jonka aikana kartoitamme remonttitarpeesi ja laadimme suunnitelman kustannuslaskelmineen.

Ota yhteyttä!

Muista kotitalousvähennys

Tiesithän, että voit saada asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontista kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin? Kotitalousvähennystä maksetaan vain työn osuudesta, ei siis tarvikkeista tai matkakuluista. Voit ilmoittaa vähennyksen tiedot joko verokortilla tai veroilmoituksessasi. Jos ilmoitat tiedot verokortilla, saat edun vähennyksestä heti.

Kotitalousvähennyksen voi saada vain silloin, kun työn on tehnyt joku ulkopuolinen. Et voi saada vähennystä, jos olet tehnyt työn itse tai jos työn tekijä asuu kanssasi samassa taloudessa. Kun palkkaat yrityksen tekemään työtä kotonasi, yrityksen täytyy kuulua ennakkoperintärekisteriin. 

Lue lisää verohallinnon sivuilta!