Liukuovet ja kodin säilytys kuntoon Kainuussa

Ota yhteyttä!

Kainu Keittiöt myy laadukkaat kotimaiset liukuovet ja kodin säilytysjärjestelmät Kainuun alueella. Suunnittelemme kaikki kalusteet asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Hoidamme myös kalusteiden asennuksen paikalleen.

Tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin

Liukuovilla kalustat tyylikkäästi esimerkiksi makuuhuoneet ja eteisen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, joilla luot viimeistellyn ilmeen kotiisi. Liukuovikaapit ovat täydellinen ratkaisu etenkin pieniin tiloihin ja kohteisiin, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan. 


Liukuovikaapit voidaan tarpeen mukaan varustella erilaisilla hyllyillä ja mekanismeilla, kuten koreilla, tangoilla ja housutelineillä, joilla ratkaiset viimeisetkin kodin säilytyspulmat.

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat kotimaiset AINA-kalusteiden REILU-liukuoviryhmät, jotka sopivat niin uudisrakentajalle kuin saneeraajallekin. Suunnittelemme jokaisen liukuoven ja kaapiston millilleen asiakkaan toiveiden pohjalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Runsaasti valinnanvaraa

Liukuovikaappien ovien sekä runkojen värivalikoima on laaja ja antaa sinulle mahdollisuuden koota täysin omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisen kokonaisuuden. Liukuovia ja REILU-runkoja on saatavana vakiosävyjemme lisäksi tuhansissa maalisävyissä, lasi- ja peilipinnoilla, sekä kauniilla levykuoseilla.

 

Valikoimassamme saatavilla esimerkiksi maalattuna saatava Linna -mdf-kehyksinen liukuovi, sekä alumiinikehyksinen Celine-liukuovi, joilla viimeistelet niin eteis- kuin mh-tilatkin oman tyylisi mukaan.


Täysin kotimaisten AINA-tuotteiden materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaaksi todettuja, mutta niiden hinnat ovat silti järkeviä. Voit saada kalusteiden hankintaan, sekä remonttitöihin myös kätevää AINA-rahoitusta – ja toimituksen jopa kahdessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on myös kattava takuu.

 

Tutustu tuotteisiin myymälässämme tai varaa maksuton esittelykäynti kotiisi. Suunnitellaan yhdessä toimivat säilytysjärjestelmät ja liukuovikaapit kotiisi.

Asennukset toiveidesi mukaan

Saat meiltä liukuovet ja muut säilytysratkaisut kotiisi toimitettuna ja halutessasi myös paikalleen asennettuna kaikkialla Kainuussa, niin Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Puolangalla, Paltamossa, Kajaanissa, Ristijärvellä kuin Vaalassakin. Teemme kiintokalusteiden hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!