Täydellinen keittiöremontti

Kainu Keittiöt - helposti.

Koko keittiön remontointi on yksi isoimmista ja arvokkaimmista kodin remonteista. Remonttia suunnitellessa on paljon kysymyksiä mielessä, mm. mistä kalusteet, kuka asentaa, budjetti jne.

Meiltä löytyy moneen kysymykseen vastaus ja apu. Ota yhteyttä, niin käydään asioita läpi, ja sovitaan ilmainen suunnittelukäynti kotiisi, jossa voimme vaivattomasti miettiä juuri teidän toiveisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Keittiön tulee kestää!

Me KainuKeittiöillä olemme halunneet kiinnnittää erityistä huomiota suunnittelun ohella myös kalusteiden pitkäikäisyyteen. Korkealaatuiset tuotteemme valmistetaan 25 vuoden kokemuksella Suomessa, suomalaisella ammattitaidolla. Mistään ei ole tingitty, vaan kalusteissa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja mekanismeja.

Aina-tuotteiden korkea laatu perustuu niiden valmistuksessa käytettyihin uusimpiin teknisiin menetelmiin, korkealaatuisiin materiaaleihin sekä jatkuvaan laadun tarkkailuun. Tarjoamme kalusteiden liikkuville osille 15 vuoden takuun.

Voimmekin luvata, että hinta ja laatu, kokonaisuutena remontin sujuvuus huomioiden, kohtaa meillä varmasti!

Millaista laitetaan?

On tyylisi sitten perinteinen tai moderni, valikoimamme ei jätä ketään kylmäksi. Kotikäynnillä pääset tutustumaan aitoihin ovimalleihin, väreihin ja muuhun materiaaliin. Uuden keittiösi suunnitelman havainnollistamiseksi käytämme piirto-ohjelmaa, jolla näet sen tietokoneen näytöltä lähes aitona kuvana. Sovimme myös muista toimitukseen liittyvistä seikoista sekä toimitusajoista, jonka jälkeen laskemme tarkan kustannuslaskelman kokonaisuudesta, sekä tarvittaessa rahoituksen kk-erät.

Toimituskokonaisuus siis räätälöidään juuri teille sopivaksi. Toimitamme kalusteet joko tarviketoimituksena tai asennettuna. Tarvittaessa hoidamme myös sähkö- ja putkimiehet paikalle.

Valikoimastamme löytyy myös DreamLed-valaistusratkaisut, sekä tarvittaessa kodinkoneet aeg, electrolux, rosenlew ja gram -merkeiltä.

Ota yhteyttä vaikka heti, niin aloitetaan suunnittelemaan sinun keittiösi!


Kysy lisää ja pyydä tarjous

Uusi keittiö myös rahoituksella.

Saat tarvittaessa keittiöremontillesi myös rahoituksen kätevästi meidän kauttamme. Kotikäynnillä voimme katsoa sopivat kk-erät ja hakea alustava luottopäätöskin.
Esimerkiksi 9500 euron keittiöremontti alkaen 154e/kk. Kysy lisätietoja.


Nyt voit hakea myös itse alustavan rahoituspäätöksen tämän linkin kautta. https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto/kainukeittiöt

Rahoituksen hakemiseen ei tarvitse olla tarkkaa summaa tiedossa, vaan haettu määrä voi olla esim. 10000e ja lopullinen ostoksesi 9500e.

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj