Yritys ja yhteystietomme

Kainu Keittiöt Ky
Y-tunnus: 2624092-6
myynti@kainukeittiot.fi
Puhelin: 045-197 6166


Timo tässä, Hei!

Mukava että olet tutustumassa meihin ja yritykseemme.

Kainu Keittiöiden yrittäjänä haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaista palvelua kiintokalusteiden, kuten keittiöremontin hankinnassa, suunnittelusta ja mittauksista asennukseen saakka. Toisena kulmakivenä palveluissamme on asennuksista vastaava Asennuspalvelu J Heikkinen. Juhalla on rautainen ote kalusteasentamisesta ja muusta remontoinnista. Vahvuutemme ovat rehti, ammattimainen ote työhömme hyvän palvelun kera tietenkin, sekä laadukkaat tuotteet suomen parhaimpiin lukeutuvalta kalustevalmistajalta, Mellanolta. Olemme AINA-jälleenmyyjiä, joten ostamasi tuotteet ovat aina kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Olemme työskennelleet jo yli 13 vuoden ajan kalustamisen parissa, joten esim. keittiöremontin tilaaminen meiltä on helppoa ja turvallista. Haluamme taata varman ja vaivattoman tavan hankkia laadukas kalustekokonaisuus ammattilaisten toteuttamana ja joissa hinta/laatu -suhde on kohdallaan. Yrittäjänä vastaan henkilökohtaisesti jokaisesta kohteesta, joten asiakkaanamme voit olla varma, että remonttisi on ammattilaisten käsissä.

Asiakastyytyväisyys on meille avainasia. Kotikäyntikonseptimme on koko toimintamme ydin, joten sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä, ja sovitaan suunnitteluaika paikanpäälle. Mottomme on, että keittiöiden ja muiden kiintokalusteiden hankinta tulee olla helppoa ja vaivatonta, niin taajamissa kuin maaseudulla asuville.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Remonttiterveisin

Timo Niskanen ja Juha Heikkinen


Postitusosoite:

Kainu Keittiöt Ky

Pohjajoentie 145

87970 Jormua (Kajaani)

Laskutusosoite:

Kainu Keittiöt Ky
PL 48454
00063 Laskunet

Verkkolaskutus: Oper.tunnus vaihtuu 1.6.2018

Verkkolaskutus: 003726240926
Operaattorin tunnus: OpusCapita Solutions Oy, E204503